Selecteer uw taal
  • Nederlands
  • English
  • Español

Vragen over onze service?
Bel direct +31135710410

Strategische ligging Wroclaw

Strategische ligging Wroclaw

Datum 29 / 07 / 2015 - Door Edwin Vat - Categorie from the web

Door het netwerk van Polzug zijn grote havenplaatsen in Europa zoals Hamburg, Rotterdam en Antwerpen nu vanuit Wroclaw bereikbaar. Door de geografische ligging naast de autobaan A4 is de bereikbaarheid van de terminal uitstekend en zo ook de verbinding met het achterland.

“Wij verheugen ons over de samenwerking met Polzug. Met deze partner kunnen we een gezamenlijke groei realiseren. De terminal is recent geheel gerenoveerd en uitgebreid. Er is 400 meter extra spoor bij gekomen,  40.000 m2 infrastructuur op de terminal is geheel vernieuwd, de opslag capaciteit is verdubbeld tot 3500 TEU en er wordt nu een elektrische Gantry Crane geplaatst. Dit alles draagt bij tot een nog efficiëntere overslag van containers en trailers. Nu kunnen wij invulling geven aan onze groei ambities”, zegt managing director Rico Schavemaker.

Vanaf juni zal de HHLA Bahngesellschaft Polzug de inland terminal van Schavemaker te Wroclaw toevoegen aan hun netwerk. Door deze samenwerking zullen er meerdere treinen per week de terminal in Zuid-West Polen aan doen. Hierdoor verhogen beide bedrijven hun flexibiliteit en dit zal bijdragen tot een versterking van het Poolse binnenlandse railverkeer.

 

“De toevoeging van de terminal in Wroclaw is een fantastische uitbreiding van ons transportnetwerk. Onze klanten kunnen enorm profiteren  van het feit dat wij nu ook vanuit Wroclaw Polzug service en kwaliteit gaan bieden. De verbinding met deze terminal is bijzonder aantrekkelijk voor klanten die voorheen gebruik maakten van wegtransport om hun goederen naar grote duitse en poolse havenplaatsen te vervoeren. Door de samenwerking met Schavemaker verhogen we onze flexibiliteit en worden de vaste kosten lager, waardoor wij onze concurrentiepositie kunnen verstevigen,” aldus Peter Plewa managing director van Polzug.

Polzug heeft reeds bestaande terminals in Poznan, Dabrowa Gornicza en Pruszkow. Door het netwerk van Polzug zijn grote havenplaatsen in Europa zoals Hamburg en Antwerpen nu vanuit Wroclaw bereikbaar. Door de geografische ligging naast de autobaan A4 is de bereikbaarheid van de terminal uitstekend en zo ook de verbinding met het achterland. Naast op en overslag, pre en on carriage, kan er een volledig op maat gemaakte logistieke oplossing geboden worden van EDI verbindingen, het vrijmaken van douane goederen tot het vervoer van zware goederen.

icon4VATT Park Wroclaw – Polen

Centraal gevestigd in het logistieke hart, state-of-the-art logistics, 50.000 m2 moderne bedrijfsruimte en 7.000 m2 representatieve kantoorruimte.

 

Breng de bal aan het rollen! Bel ons zonder enige verplichting. +31135710410

Contact ons

Vul het formulier hieronder in.

[recaptcha]

Adres

Adres: VATT.EU | Koningsvaren 6 | 5062 JA | Oisterwijk
Telefoon: +31135710410
E-mail: info@vatt.eu