Selecteer uw taal
  • Nederlands
  • English
  • Español

Vragen over onze service?
Bel direct +31135710410

Heeft u al een Poolse vestiging?

Heeft u al een Poolse vestiging?

Datum 18 / 09 / 2015 - Door Edwin Vat - Categorie press

 “dan is het toch wel een groot voordeel om in Europa te produceren. Je kunt snel leveren, zonder vaartocht. Dat scheelt heel veel voorraad. Dat kan in China allemaal niet.”

NOOIT TEVREDEN –  Jan Aalberts tijdens de MT Maakindustrie Top 100 | 2015

MT03_cover_250x331

‘Als je bepaalde producten maakt waar de arbeidsquote groot is, net als de concurrentie, en je kunt het proces niet automatiseren, dan heb je in West-Europa geen toekomst meer.  Dat is echt onmogelijk.  Maar kun je je volumes vergroten, kun je automatiseren en robotiseren, dan is het toch wel een groot voordeel om in Europa te produceren. Je kunt snel leveren, zonder vaartocht. Dat scheelt heel veel voorraad. Dat kan in China allemaal niet. In China móét je voorraad hebben. Dan mag de rente niet hoog zijn, je moet daar toch ruimte voor vinden. En als het design verandert, wat doe je dan met je voorraad?’

Polen is de vierde grootste markt in Europa, die een enorme hoeveelheid mogelijkheden biedt; een land om meer omzet te genereren en om lokale kostenefficiënte productie mogelijk te maken. Echter, dit proces is moeilijk te beheren als gevolg van de verschillen in taal, cultuur en juridische belemmeringen. Vatt.eu ondersteunt, sinds 1972, Nederlandse en Belgische ondernemingen om succesvol uit te breiden naar Polen.

Na 40 jaar ervaring staat er een bewezen en zeer solide organisatie in Polen klaar om uw strategische bedrijfsvraagstukken goed, snel en degelijk in te vullen.

VATT Park Wroclaw – Polen,  centraal gelegen in de stad Wroclaw, in het Zuid-Westen van Polen nabij de Duitse en Tsjechische grens. De twaalf state-of-the-art gebouwen bestaan uit 50.000 m2 moderne bedrijfsruimte en 7.000 m2 representatieve kantoorruimte. De twaalf gebouwen zijn opgedeeld in zelfstandige eenheden. Als zodanig kan VATT Park Wroclaw worden afgestemd op de behoeften van de klant en is geschikt voor een breed scala van; productie-, assemblage-, verkoop- en logistieke activiteiten. De magazijnen kunnen worden opgedeeld van 250m2 tot 50.000m2 en kantoren van 50m2 tot 7.000m2, daarnaast is 35ha bouwgrond beschikbaar om custom-build turn-key oplossingen te bieden.

 

 

 

 

 

MT Cover 01-2015 336x445

MT helpt leiders betere leiders te worden. Omdat goede leiders het bedrijfsleven beter maken. Daarom interviewen we goeroes als Semler, laten we zien hoe anderen het doen, signaleren we de belangrijkste trends en ontwikkelingen en laten we zien wat er speelt in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. MT vertelt het verhaal achter het verhaal. Welke strategie of beslissing heeft geleid tot het succes? Opdat andere leiders daaruit lering kunnen trekken en betere beslissingen kunnen nemen.

MT MAGAZINE GRATIS ONTVANGEN?

Breng de bal aan het rollen! Bel ons zonder enige verplichting. +31135710410

Contact ons

Vul het formulier hieronder in.

[recaptcha]

Adres

Adres: VATT.EU | Koningsvaren 6 | 5062 JA | Oisterwijk
Telefoon: +31135710410
E-mail: info@vatt.eu